fbpx
europolitics
Stiri

Interpolul avertizeaza tarile de o amenintare terorista iminenta!

Interpolul le-a solicitat autoritatilor tarilor sa fie vigilante intrycat sute de teroristi Al Qaeda au scapat in ultimele luni.

interpol

Interpolul a emis o alerta globala privind securitatea intrucat sute de prizonieri Al-Qaeda au scapat din inchisori. Avertizarea a venit la o zi dupa ce Departamentul de Stat al SUA a emis o alerta de calatorie si pentru 21 de ambasade ale sale, sugerand ca o retea terorista planuia sa produca o serie de atacuri teroriste in luna august. Marea Britanie si-a inchis ambasada sa din Yemen pentru doua zile.

Interpolul le-a cerut tuturor tarilor sa isi intareasca masurile de securitate intrucat, in ultimele noua luni, mai multi teroristi au scapat din inchisorile din Libia, Pakistan si Irak.

Evadarile au avut loc pe 22 iulie de la Abu Ghraib (Irak), pe 27 iulie din inchisoarea din Benghazi (Libia) si pe 31 iulie dintr-o inchisoare din Pachistan. “Potentialele atacuri teroriste vizeaza transporturile publice si infrastructura folosita de turisti”, se mentioneaza in avertizarea data de Interpol.

Related posts

Republica Moldova, analizată în plenul de la Strasbourg de patru europarlamentari români. Diferențele de discurs și pe ce au pus accent

Vlad Epurescu

Vlad Alexandrescu, despre planurile Gabrielei Firea de „reabilitare” a Parcului Cișmigiu: „Va deveni un bâlci cu vegetație! Vorbim despre desfigurarea unei embleme a Bucureștiului vechi!”

Vlad Epurescu

Cine o să facă legile în Parlamentul European și cine sunt cei 22 de șefi de comisii de specialitate

Vlad Epurescu

Ce ar însemna pentru Estul Europei numirea Kristalinei Georgieva la cârma Fondului Monetar Internațional

Adelina Miron

Poate fi evitată o nouă criză economică? Cum au contribuit la sistemul financiar global țările dezvoltate după criza din 2008

Adelina Miron

De ce naște controverse decizia Guvernului României de a-i taxa pe producătorii de băuturi pentru conținutul de zahăr din produse

Vlad Epurescu

Leave a Comment